Træterrasser

Træterrasser

Træterrasse ved din bolig eller dit sommerhus i Nordsjælland

En skøn terrasse, hvor man kan nyde de lyse aftener og solen i sommerhalvåret! Det burde være alle forundt. WillerupByg bygger din nye terrasse, præcis som du ønsker den. Der er mange muligheder.

Du kan vælge mellem alle tænkelige træsorter i diverse nuancer og behandlinger. Vi vejleder dig i forhold til priser, holdbarhed, vedligeholdelse, mv. Der er stor forskel på om du vælger almindeligt fyrretræ, hårdt træ, som for eksempel lærketræ, eller komposit. Vi kender fordele og ulemper – og formidler vores viden til dig, så du ved, hvad du tager stilling til.

Din terrasse kan naturligvis også bygges på mange forskellige måder. Størrelse, form og mønstre i brædderne kan variere i det uendelige. Hvis du har fundet et godt billede af det, du ønsker, så tager vi udgangspunkt i det.

Træterrasser i Hillerød

Vi kan også bygge overdækkede terrasser eller pergolaer, samt terrasser i flere niveauer med trapper, hvis du har tanker i den retning.

Det vigtigste er, at du får en terrasse, der lever fuldt op til dine forventninger og drømme. Det gælder både udseendet, som skal matche dit hus og dine ønsker, og indretningen, som skal kunne rumme de aktiviteter, du ønsker plads til. Det kan f.eks. være et udekøkken, et særligt møblement, indbyggede bænke eller andet.

Træterrasse ved din bolig eller dit sommerhus i Nordsjælland? WillerupByg er klar til opgaven!

Tømrer - Snedker - Elektriker

Ring på 31 33 07 87

Indhent gratis tilbud

Kontakt os

Adresse

Petersborgvænget 22B
3400 Hillerød

Tømrer- Snedker-Elektriker

Ring på 31 33 07 87

Ønsker du at vide mere?

Kontakt os